公共英语 学英语,练极速快3平台-大发快3娱乐平台,上极速快3平台-大发快3娱乐平台课堂! 注册 登录
> 公共英语 > 备考辅导 >  内容

2018年公共英语一级考试阅读专题练习及答案(4)

所属教程:备考辅导

浏览:

zhaocongcong

2018年09月30日

手机版
扫描二维码方便学习和分享
  Internet(因特网) use seems to cause a decline(下降) in psychological(心理的) health,which is reported by a study.

  Even people who spent just a few hours a week on the Internet felt more depression(沮丧) and loneliness than those who spent little time on the Internet,the two-year study showed. And it wasn't that people who were already feeling bad spent more time on the Internet,but that using the Internet seems to cause the bad feelings.

  Scientists are surprised at the results, which were quite different from what they thought before. They thought that the Internet would make people psychologically healthier than TV, since on the Internet users are free to choose their information and to communicate(交流)with others.

  However,the scientists also said,when people spend a lot of time or even all the day time on the lntemet,there is no time left for them to be with their family and friends. They can't have real conversations. Another possible reason is that people can see the outside world on the Internet and it makes them less satisfied(满意的)with their lives.

  "But it' s important to remember this is not about the Internet itself; it' s about how it is used, " one of the scientists says.

  1.Internet use seems to be bad for people' s psychological health.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Doesn' t Say

  答案:A

  【解析】这一道题目的意思实际上就是文章中第一句 “Internet use seems to cause a decline in psychological health”所要表示的意思。

  2.People are free to choose their information when watching TV.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Doesn' t Say

  答案:B

  【解析】文章第三段说因特网比电视对心理更健康,因为人们可以在网上自由选择信息,由此可见,人们不能在电视上自由选择信息。

  3.The more time you spend on the Internet, the less time you are with your family and friends.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Doesn' t Say

  答案:A

  【解析】第四段说的是上网减少了人们与家人和朋友相处的时间,故A选项是正确的。

  4.People are not satisfied with their lives so they spend lots of time on the Intemet.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Doesn' t Say

  答案:B

  【解析】第四段 “Another possible reason is that people call see the outside world on the Intemet and it makes them less satisfied with their lives.”的意思是通过互联网接触到外部世界使人们对自己的生活不满。

  5.The scientists told people to use Intemet less.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Doesn' t Say

  答案:C

  【解析】文章说明了因特网町能对心理健康有影响,但最后科学家也说了这不是网络本身的问题,因此文章并没有说要人们少用网络。


内容来自 极速快3平台-大发快3娱乐平台课堂网:http://rrafn.com/show-8302-427362-1.html
用手机学英语,请加极速快3平台-大发快3娱乐平台课堂
微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级极速快3平台-大发快3娱乐平台 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播极速快3平台-大发快3娱乐平台
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐