英语词汇 学英语,练极速快3平台-大发快3娱乐平台,上极速快3平台-大发快3娱乐平台课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第28课

REVIEW TEST FOR LESSON 4

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年05月23日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 4

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. Choose one which is nearest in meaning to the underlined part of the sentence in boldface type. Certain problem comes about .

(A) How did this situation come about?

(B) Will you come about ten o'clock?

(C) I am going to come about the end of this month.

(D) Wind has come about in oppsite direction.

2. She came across an old friend yesterday.

(A) ran over

(B) talked to

(C) happened to meet

(D) trampled

3. I am afraid that I am coming down ______ a cold.

(A) with

(B) to

(C) for

(D) at

4. If a man behaves in a normal way after behaving unreasonably, he comes to his _______.

(A) conclusion

(B) light

(C) force

(D) senses

5. Professor Johnson's lectures are interesting but long, and he never seems to _______.

(A) come to the place

(B) come to the point

(C) get out of the way

(D) go to the place

6. Once in a while Henry ______ a brilliant idea.

(A) rises to

(B) comes up with

(C) contrives

(D) succeeds with

7. Let's go slowly so that the others may come up with us.

(A) overtake

(B) follow

(C) get in touch with

(D) be the equal of

8. Did he come upon the telescope principle when he was looking over some spectacles?

(A) write down

(B) depended upon

(C) find unexpectedly

(D) invent

9. Never let a small matter like that ______ you and your friends.

(A) come about

(B) come down with

(C) come up with

(D) come between

10. Truth will come to ______ sooner or later.

(A) life

(B) light

(C) mind

(D) nothing

11. He was angry with his son, for he would not tell how he ______ his watch.

(A) came on

(B) came off

(C) came by

(D) came upon

12. The plan which attempt to assassinate the President finally came off.

(A) canceled

(B) succeeded

(C) abandoned

(D) put on

13. Pat was distraught waiting for her mother to come to last night.

(A) make a social debut

(B) regain consciousness

(C) come home in spite of difficulty

(D) meet her immediately

14. I wish some of those guys would come up with a bright idea.

(A) suggest

(B) realize

(C) transform

(D) encourage

15. Finally, Simpson decided to ______ the authority and make a complete confession at the police station.

(A) come clear by

(B) come clear with

(C) tell the truth

(D) tell a lie

■ ANSWER

1. (A)

2. (C)

3. (A)

4. (D)

5. (B)

6. (B)

7. (A)

8. (C)

9. (D)

10. (B)

11. (C)

12. (B)

13. (B)

14. (A)

15. (B)


内容来自 极速快3平台-大发快3娱乐平台课堂网:http://rrafn.com/show-10286-471785-1.html
用手机学英语,请加极速快3平台-大发快3娱乐平台课堂
微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级极速快3平台-大发快3娱乐平台 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播极速快3平台-大发快3娱乐平台
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐